233
Kao u horor filmu: Katy Perry videla duha?

Kao u horor filmu: Katy Perry videla duha?

233
SHARE

Katy Perry nedavno je imala strašno iskustvo, kada je tokom snimanja reklame za svoj novi parfem navodno videla duha.

Snimanje se odigralo u jednoj vili na Beverli Hilsu, a u jednom trenutku, kada je 28-godišnja pevačica bila sama u svom apartmanu, videla je muškarca kako stoji pored nje i istrčala iz sobe uz vrisak. “Katy se tresla i bila je prestravljena. rekla je producentima da je bila sama u apartmanu, okrenula je ogledalo i zaledila se kada je videla čoveka sa brkovima i užasnim licem, kako gleda u nju”, otkrio je izvor za National Enquirer. “Katy je istrčala iz sobe i niz ogromne stepenice, vrišteći iz sveg glasa! Svi su pokušali da je smire”, dodao je izvor i rekao da s telohranitelji odmah otišli u apartman, ali ništa nisu pronašli. Iako najpre nije htela da nastavi snimanje, producenti su ubedili pevačicu da ostane na setu jer su joj obećali da će imati čuvara koji će biti uz nju u svakom trenutku i da će pokriti sva ogledala.

Izvor: Life Content

22 KOMENTARA

  1. Ja joj verujem da je videla duha jer je i moj brat isto video senku koja je imala sesir na glavi i 4 noza u vratu!Evo kako se to desilo:
    On je otisao u vikendicu naseg dede i on ga je poveo u sumu i tamo je video na drvetu vido kravlju lobanju i od toga se uplasio i uvece nije mogao da spava.Odjednom se na vratima pojavila senka tog nekakvog coveka,prisla mu i rekla da ,,Vise nikad nisi otisao u tu sumu!”Zbog toga nije mogao da spava nedelju dana! 
     

  2. Ovo je možda još samo neki novi trač, ja mislim.Da je ovo istina Katy bi do sada ovo i zvanično potvrdila i govorila o tome.Ja do tada baš neću moći da povjerujem potpuno.Međutim, reći ću da je na ovoj fotografiji predivna, jer i jeste. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.