1470
Kao nekad: Miley Cyrus ponovo dugokosa brineta!

Kao nekad: Miley Cyrus ponovo dugokosa brineta!

1470
SHARE

BXyf3ZKCQAA2dXf

Najveći deo Smilera još uvek žali što je Miley drastično promenila frizuru i ofarbala se u plavo, a izgleda i kako pevačici pomalo nedostaje njen stari izgled, pa je zato na svom tviteru objavila fotku na kojoj ponovo ima duge lokne.

Da li je ovo povratak stare Miley? Ne baš, pošto je u pitanju samo perika koju je Miley isprobavala za sutrašnju Noć veštica. Ona je takođe objavila i fotku na kojoj nosi ljubičastu periku. Ranije ove godine, ona je objasnila i razlog zbog čega je odlučila da drastično skrati kosu, pa je rekla: “Želim da razbijem stereotipe o devojkama sa dugom kosom i velikim grudima. Mislim, ovo više nisu pedesete godine prošlog veka – kratka kosa je OK. Da li ljudi imaju tako malo mašte?”

BXyg1DeCEAAFwMr

Ipak, ona je isto tako nedavno rekla svojoj prijatelji Kelly Osbourne kako pušta kosu da ponovo izraste. “Neću lagati, koristi preparate za brži rast kose, ali koristiću momente dok je ona još ovako kratka.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

19 KOMENTARA

  1. kako je lepa.bukvalno ima samo malo maskare.slazem se  sa ovim sto je rekla,danas svi nadogradjuju kosu,ispravljaju,i mnogima je glupo da se osisaju na kratko,zato sto ne znaju sta bi drugi rekli na to.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.