197
Kao nekad: Britney i Christina Aguilera u žestokom okršaju

Kao nekad: Britney i Christina Aguilera u žestokom okršaju

197
SHARE

Putevi Brit i Xtine ponovo će se ukrstiti jer je odlučeno da se prve epizode talent šoua X Factor i The Voice prikažu istovremeno!

null

“Britney se nimalo neće dopasti to što zbog Christine neće imati jednu noć za sebe”, vlasnik X Factora Simon Cowell rekao je za TMZ. “Ona će biti jako pogođena jer ke uložila srce i dušu u ovo.” Cowell kaže da je imao usmeni dogovor sa televizijom NBC koja emituje The Voice da će on biti emitovan u ponedeljak i utorak, dok je za X Factor namenjena sreda i četvrtak na televiziji Fox.

null

Cowell smatra da mu se televizija NBC sveti jer je njegov šou Britain’s Got Talent rasturio britansku ediciju The Voicea. “Ovi su se stvarno navadili na nas. To su prljavi trikovi. Oni ovo rade jer ne žele da ljudi vide X Factor, jer znaju koliko je dobar. Oni ne žele da publika vidi Britney Spears, oni ne žele da publika vidi Demi Lovato. Ovo je hladan, neprofesionalan način bavljena poslom.” Po svemu sudeći, očekuje nas mnogo varnica s obe strane! Koji šou vas više interesuje?

16 KOMENTARA

  1. x Factor naravno <3 ! A Britney nema razloga da brine jer je ona popularnija od xtine 3 puta!Volim xtinu ali this is fact..

  2. X FACTOR JE BOLJI! BRIT JE POP PRINCEZA I 10 PUTA VIŠE POPULARNIJA OD XTINE,A I LEPŠA JE.DEMI JE SUPER I BAŠ PRIRODNA.ZBOG NJIH DVE BIH GLEDALA DA IMAM FOX.

  3. Jeste pregledali The Voice? Adam, Christina, Cee Lo i Blake su puno bolji od pop zvijezde koja pjeva na pjebek i Disney-eve zvijezdice. Oni su sudije, a ovi treneeri koji im stvarno pomazu da razviju svoj talent, a ne iskoristavaju svaki trenutakbda ismijavaju ljude. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.