161
Kanye West u svađi sa Kiminom mamom?

Kanye West u svađi sa Kiminom mamom?

161
SHARE

Uprkos tome što je proveo Božić sa njima, nisu svi članovi porodice Kardashian naklonjeni Kanye Westu. Izvori tvrde da je slavni reper u lošim odnosima sa Kiminom mamom Kris Jenner jer se ne slažu oko toga u kom pravcu treba da ide Kimina karijera.

Kanye je od početka svoje veze sa starletom pokušavao da promeni njen imidž, a ovaj uticaj posebno vidljiv u načinu na koji se Kim oblači i njenom modnom stilu. “On ima ozbiljne profesionalne ambicije za Kim i zna da može da joj otvori brojna vrata. Kanye misli da može uspešno da preobrati Kim u glumicu i da razvije njenu karijeru, kako bi imala uspeha i u muzici, i na filmu i na televiziji, poput Jennifer Lopez”, otkrio je izvor za magazin OK!. Sa druge strane, Kris koja je dugogodišnji menadžer Kim i njenih sestara, ne dopada se ovaj plan i želi da karijera njene kćerke ide u drugom pravcu. “Kim oseća izuzetnu odanost i prema svom dečku i prema majci i sada pokušava da se izbori sa njihovim neprijateljstvom. Ona se nada da će Kanye i Kris izgladiti svoje odnose i rešiti probleme, ali čini se da je situacija sve gora i gora”, tvrdi izvor.

IZVOR: Life Content

10 KOMENTARA

  1. Da li ova fufa moze da bude kao J-Lo?HAHAHAH Ne moze ni pod prozor da joj pljunee :P Zbog cega je ona poznata?Da li je radila nesto u zivotu da bi postigla slavu?Da li je ikada ista radila u zivotu?Ona je inskompleksirana,glupa,ruzna,silikonska jadnica koja NIKAKO nije zasluzila da se o njoj pise i prica!

  2. Njene seste Khloe i Kourtney su mi skroz okej i gotivne likuše, ali ona, ona mi je odvratna. Gadi mi se.  Kako kaže @FuckYouHatersI’mDirectioner,SelenatorAndLovatic:), ona ni po čemu nije zaslužila da bude popularna, iako, na žalost, jeste.

  3. ae bre ne gubi se ti neces biti niko i nista postoji internet sta je sve kim ucinila pa ti malo prolistaj i procitaj!snimila je pesmu da bi dala pola honorara decu oboleloj od raka jer to jlo uradila ?ne!zato se ne pravite pametni kad niste! pali od nje grobarko!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.