217
Kanye West šalje poruku Kris Jenner: Nije sve u novcu

Kanye West šalje poruku Kris Jenner: Nije sve u novcu

217
SHARE

null

Kako prenose izvori bliski Kardashianima, Kanye i Kris su pred velikim sukobom jer reper ne planira da zarađuje na svom detetu, o čemu Kris mašta.

“Kris Jenner je ta koja sklapa sve poslove”, prenosi jedan insajder za The Huffington Post. Ona je genije za posao i ta koja je porodicu učinila slavnom i bogatom. Ona ne shvata neozbiljno kad se neka od devojaka pobuni protiv nje i sigurno nije srećna ukoliko je Kanye pomislio da sad on izdaje naređenja.”

null

Kanye se priprema da priredi Kris pravi horor, jer želi da slike svog i Kiminog deteta objavi svetu potpuno besplatno! “Kao što su Jay-Z i Beyonce uradili sa Blue Ivy, Kanye želi da objavi slike bebe preko Twittera – što bi ga definitivno stavilo u sukob s Kris Jenner, koja želi da fotke proda najboljem ponuđaču”, prenosi jedan izvor za The Metro.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

    • STVARNO??NIJE SVE U NOVCU????? MA NIJE VALJDA…=.= SVE JEDNO VISE MI SE SVIDJAS OD KRIS SIGURNO…PAMETAN SI…

  1. Mislim da Kanye ima vise prava da odlucuje sta ce da radi sa slikama svog deteta nego Kris i potpuno je okej da ih stavi na twitter ili gde vec. Ako vec na svakom svom koraku zaradjuje, ne mora i na svom detetu.

  2. AHAHAAHHAH nije  sve u novcu?ahaahahha slusaj bre..ja u to da poverujem mi ne pada na pamet..ti samo jedva cekas na neke milijarde…ZINULO TI BRE DUPE ZA MILIJARDE..MI GLUPI NISMO…ALOOOOOOOOOOOOOO…

  3. mislila sam na OVU BABETINU…da bog da umrla u grobu sa parama…picka joj materina..ljudi nemaju hleba da jedu..ona hoce da prodaje slike deteta…

  4. konacno! jel moguce da je neko normalan usao u tu porodicu!? o.O bojim se da sa njima nece dugo izdrzati…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.