191
Kanye West preti Krisu Humphriesu zbog Kim

Kanye West preti Krisu Humphriesu zbog Kim

191
SHARE

Pevač je ogorčen što Kris odlaže razvod, pa mu je zapretio da će ga istući ukoliko ne prestane da maltretira njegovu devojku.

null

“Kris želi da iz svega izvuče novac, ali i koristi to kao šansu da iznese sav prljav veš”, otkriva jedan insajder za Reality Weekly. Kanyeu međutim to jako smeta, pa je spreman na sve kako bi zaštitio Kim. “On misli da je Kris samo siledžija koji se krije iza advokata. Kanye zna da je pametniji od Krisa i nije nimalo zaplašen.”

null

Isti izvor prenosi da je rijaliti zvezda ne bi imala ništa protiv da Kris dobije ono što zaslužuje jer joj stvara probleme. “Ona je strašno polaskana i rekla je prijatelju da bi volela da vidi duel Kanyea i Krisa.”

8 KOMENTARA

  1. PA DA SI PAMETAN MAJMUNCINO NE BI IZLAZIO SA OVOM FUNJAROM, ALI KRIS SAMO HOCE DA SVE O KIM ISPLIVA NA POVRSINU IAKO SU SVI VEC DOVOLJNO CULI O NJOJ TOLIKO DA JE I BEYONCE IZBEGAVA!!!!

  2. Aaaa kako smaraju vise sa vestima o njima…stvarno dosta vise!Postoje i druge poznate licnosti i parovi,nisu ono jedini!Boli me..briga vise za njih dvoje,nek rade sta zele,zar morate da nas obavestavate o svakom njihovom pokretu?! o.O Mislim u redu,ja ne moram da citam ovo niko me ne primorava i ne citam,ali kad opet vidim ovde sa strane nesto o njim medju vestima,stvarno… -.-

  3. Ova drolja ne zasluzuje da se biju oko nje.Ovaj Kayne da je pametan kao sto kaze nikada ne bi ni pomislio da bude u vezi sa ovom guzatom!!!

  4. Kanye je idiot zato sto mu preti, Kim je idiot zato sto zeli da gleda duel izmedju Krisa i Kanye. Pa Kris bi ga smrskao.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.