484
Kanye West predstavio malu North u emisiji Kris Jenner

Kanye West predstavio malu North u emisiji Kris Jenner

484
SHARE

kim kanye

Kim Kardashian i Kanye West već dva meseca kriju svoju kćerkicu North od očiju javnosti, ali su sada konačno odlučili da je pokažu ostatku sveta.

Naime, Kanye je gostovao u talk show-u Kris Jenner, u emisiji koja uskoro treba da bude emitovana, gde je pokazao fotografiju svoje dvomesečne kćerkice. Oni koji su bili na snimanju, kažu da mala North ima krupne oči na svoju majku, ali da mnogo više liči na Kanyea.
Iako su mediji pisali da su Kim i Kanye prodali fotografije kćerkice za dva miliona dolara, izvori bliski slavnom paru to su demantovali, i istakli da Kanye ne želi da iskorišćava svoje dete za ličnu korist.

Izvor: Life Content

17 KOMENTARA

  1. i istakli da Kanye ne želi da iskorišćava svoje dete za ličnu korist. Don’t sekiracija, devojko pročitaj bolje :*** 

  2. Devetomesecna kcerkica?Malo ga preteraste.Inace to je namerno uradjeno jer su privukli paznju rodjenjem deteta a sada kada je to vec proslo pokazace sliku i tako dodatno privuci paznju.

  3. Ja bi ipak rekla da vi neznate da čitate jer tu piše dvomesečne kćerkice.I isto tako piše da oni nikad ne bi iskorištavali svoje dete zarad lične  koristi!!

  4. Juce kada su objavili vijest pisalo je “devetomesecne kcerkice”,ocito su to ispravili u medjuvremenu.Tako da vi koji “znate da citate” mozete slobodno da sjasite :S

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.