149
Kanye West: “Nikad u životu neću udariti ženu”

Kanye West: “Nikad u životu neću udariti ženu”

149
SHARE

Reper je odbacio glasine kako je bio nasilan prema bivšoj verenici, dizajnerki Alexis Phifer.

null

Kanye i Alexis bili su vereni 2006. nakon četiri godine zabavljanja, ali njihova veza raspala se 2008. godine. Po navodima medija, za to su bile krive Kanyeove radne obaveze, ali sad su se pojavile i informacije da je muzičar u stvari bio nasilan. Ipak, West je to demantovao na sebi svojstven način, kroz pesmu.

U remiksu pesme “I Don’t Like” repera Chief Keefa on peva: “Devojka će pričati samo da ti prkosi, ali nikad nisam udario ženu u svom životu.” Na isti način, on je nedavno izjavio ljubav Kim Kardashian.

13 KOMENTARA

  1. ma lupi je kad ti je na dohvat ruke za sve nas!!!!!ti nju jednom odlami i to pravo kako dolici,a mi cemo ti zauzvrat lajkovat stranicu!!!!istina ziva!!!!!ali poslusaj moj savet.prvo uzmi neku gas masku jer kad je lupis sminka ce da leti ufffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!da ne ostanes slep od te oluje.

  2. Eee blago tebi. o.O U kom veku zivis? To sto govoris je cist primiivizam!
    Sta, zene treba da budu podredjene muskarcima?Pokrij se usima! o.O

  3. Zar je vazno dali je osoba zensko ili musko? Pa mozemo i mi da se branimo bez problema! :P Ma neka me samo takne neki momak pa glavu cu mu iscupati! :)

  4. Dobro svi mislimo kako Kim treba uderati i tako to…Ali stvarno ja cak nebi ni nju udario iz razloga sto nikad u zivotu zenu nebi udario i slazem se sa njim u potpunosti

  5. Eto kakvi ste vi, prvo ste branili zivotinje i krzno, i pricali o tome kako Kim “ubija zivotinje” da bi nosila krzno, i kako ste protiv nasilja, a sada odjednom propagirate nasilje prema ljudima o.O nije bitno da li je to Kim ili neko drugi, nasilje ne treba da postoji ni prema ljudim, ni zivotinjama…
    Toliko o tome koliko ste dobri ljudi :p

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.