140
Kantri kraljica: Taylor Swift dobila čak osam nominacija za American Country Awards!

Kantri kraljica: Taylor Swift dobila čak osam nominacija za American Country Awards!

140
SHARE

Taylor Swift Arriving On A Flight At LAX

Taylor Swift zaista nema konkurenciju kad je reč o kantri muzici, o čemu najbolje svedoče silne nominacije koje je dobila za predstojeći American Country Awards.

Na ceremoniji koja će se održati 10. decembra, Taylor će tako biti u konkurenciji za izvođaća godine, ženskog izvođača godine, ženski singl godine (Begin Again), singl godine u saradnji (Highway Don’t Care sa Timom McGrawom i Keithom Urbanom), najboljeg izvođača na turneji, najbolji muzički spot godine (Begin Again), najbolji spot godine u ženskoj konkurenciji (Begin Again) i najbolji muzički video u kategoriji grupa ili dueta (Highway Don’t Care). Ukoliko želiš da glasaš za Taylor, to možeš učiniti ovde, ali prethodno se moraš registrovati. Glasati možeš jednom dnevno u svim kategorijama, osim za izvođača godine.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

5 KOMENTARA

  1. Svaka čast, Tay <13 Naravno da ću glasati, ali se slažem i sa ovim šta je rekla @Sve moze… osim Biebera! :D
    Još jednom, svaka čast Tay, Swiftie su uz tebe <333

  2. Bravo Tay,najbolja si!!!!! bravo , mogu nesto dda vas zamolim? mislim da preveliku paznju posvecujete serijama vampirski dnevnici I glee, a da nikada koliko ja znam ne pises o sseriji pretty little liars. pises ponekad o lucy i ashley ali ssi shshay sashu I troian zaboravio, i celokupnu seriju , uopste.ja sam veliki fan , mozete li da objavite nneki clanak o toj seriji? :)))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.