310
Kampanja protiv SIDE s mrtvim zvezdama doživela fijasko – obožavaoci ih izneverili

Kampanja protiv SIDE s mrtvim zvezdama doživela fijasko – obožavaoci ih izneverili

310
SHARE

Kampanja za borbu protiv side “Digitalna smrt” doživela je fijasko. Reč je o kampanji u kojoj su brojne svetske zvezde žrtvovale svoj digitalni život i odrekle se svojih Facebook i Twitter profila sve dok njihovi obožavaoci za borbu protiv opake bolesti ne prikupe milion dolara i “vrate ih u život”.

No, iako su zvezde bile uverene kako će ih njihovi obožavaoci ubrzo otkupiti, mnogi su se iznenadili shvativši kako su donacije od nekoliko dolara u humanitarne svrhe “prevelik zalogaj” za njihove virtualne sledbenike te kako njihovi fanovi očigledno ne umiru od želje za čitanjem najnovijih detalja iz njihovog svakodnevnog života.

Danima su tako već “mrtvi” profili zvezda kao što su Lady Gaga, sestre Kardashian, Serena Williams, Usher, Lenny Kravitz, Alicia Keys, Elijah Wood, Jennifer Hudson, Justin Timberlake, David LaChapelle i brojni drugi. Njihovi fanovi dosad su skupili tek 300.000 od potrebnih milion dolara.

13 KOMENTARA

  1. pa sta su oni ocekivali?! ne kontam… kao da ce sad neko umreti ako ne procita sta radi npr justin timberlake o.O pa zabole ih -.- ako hoce neka pisu, ako nece, bez svega se moze… o.O i npr. kardashianke (kortni i kloi) sta su ocekivale, da ce neko platiti da cita o mazanju mejoneza na vaginu? wtf? ponavljam, BEZ SVEGA (SVAKOGA) SE MOZE ;)

  2. Malla nemoj da se prolupavas….i nemoj da pricas da se bez svega i svakoga moze,jer ti ne bi mogla ne bi mogla da ne citas sta mu se desava u zivotu…tako da…

    • cijem zivotu? ne kontam te… i da, ja stojim iza toga da se bez svega tj svakoga moze… ja citam bravo rs radi dosade…prvo sam se dopp sa nekima ovde pa prvenstveno zbog toga jer ima super likova… a ja imam svoj zivot, skolu, porodicu, prijatelje i nije mi stalo do toga sta ko drugi radi pogotovo neko koga nikad necu upoznati…tako da nemoj ti da se “prolupavas”…

  3. @malla pa ovo je trebalo da se skupe pare za borbu protiv side, msm da su ih ovako vise skupili nego da su klasicno postavili :D ali svakako je sramota da narod nece da da nimalo novca za donaciju-.-‘ zalosno!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.