Start Stars Hot News! Kakvu muziku voli Kristen Stewart?

Kakvu muziku voli Kristen Stewart?

SHARE

00588892_000017

Kristen Stewart velika je zaljubljenica u muziku, a bez iPoda sa svojim omiljenim bendovima ne ide nikuda. Mlada glumica je otkrila da se za vreme snimanja ”New Moon-a” navukla na kultne britanske darkere Joy Division i australijsku kantautorku Siju.

Devetnaestogodišnja glumica koja se proslavila ulogom Belle u ”Twilight” sagi najradije uživa u muzici izvođača poput U2, Radiohead, The Beatles, The Specials, Laure Marling, Green Day, Nirvane ili Becka.

Inače, Kristen se zbog priprema za snimanje filma ”The Runaways”, čija će se premijera dogoditi na festivalu Sundance sledećeg meseca, oduševila muzikom rock legende Joan Jett, koju i glumi u filmu.

Osim Kristen, u tom filmu o ženskoj teen rock grupi iz 70-ih The Runaways, u ulozi 15-godišnje rokerke Cherie Currie pojavljuje se njena kolegica iz ”New Moon-a”, vampirica Jane, odnosno Dakota Fanning.

Inače, Kristenine fanove razveseliće vest da će talentovana glumica na Sundanceu predstaviti još jedan film, dramu ”Dobro došli kod Rileyjevih” (Welcome to the Rileys).

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR