Start Stars Hot News! Kakvo razočarenje za Directionerke: Otkazan meet&greet sa 1Djem

Kakvo razočarenje za Directionerke: Otkazan meet&greet sa 1Djem

SHARE

One Direction Performing At The O2 Arena

Dve Directionerke prošle su kroz pravu noćnu moru – iako su pobedile na nagradnoj igri koja im omogućava da upoznaju svoje idole, njihov susret sa momcima je otkazan u poslednjem trenutku!

Hannah Hastings i Louisa Marsden potrošile su više od 400 evra na avion i smeštaj kako bi doputovale u Belfast, gde su trebale da budu specijalne gošće na koncertu i da tom prilikom upoznaju One Direction. Međutim, britanski Radio 1 koji im je uručio nagrade saopštio je kako ne dolazi u obzir da upoznaju momke kao i da neće sediti u prvom redu, već daleko od bine.

Razočarana Hannah odlučila je da svoje loše iskustvo podeli sa svima, pa je tako časopisu Daily Mail rekla: “Bile smo tako uzbuđene što smo pobedile – obe obožavamo bend i posebno Harryja Stylesa. Čule smo za takmičenje na Radio 1 tako da sam pozvala stanicu i dobila karte za koje mi je rečeno da mi omogućavaju i upoznavanje sa One Directionom. Ja sam prethodno tačno odgovorila na pitanje u kojim gradovima Britanije nastupaju One Direction. Na kraju smo dobile samo obična mesta na koncertu, jako daleko od bine.” Iz radio stanice napominju da je došlo do greške i da devojkama nije trebalo reći da će upoznati svoje idole, već samo da će dobiti suvenire s njihovim potpisima. I tako, dok Directionerke iz Britanije žale što nisu lično upoznale članove benda, obožavateljke iz naših krajeva verovatno bi odmah potpisala da Harryja, Liama i društvo gledaju i sa udaljenosti od sto metara!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR