Start Stars Hot News! Kakva žurka: Justin Bieber i Rihanna zajedno u provodu

Kakva žurka: Justin Bieber i Rihanna zajedno u provodu

SHARE

justin

Dobro je poznato koliko Justin Bieber voli da izlazi, a ni njegova koleginica Rihanna nikada nije krila da je ljubiteljka žurki, pa je bilo samo pitanje vremena kada će njih dvoje “udružiti snage” u ludom noćnom provodu.

Ovo dvoje muzičara navodno su viđeni u jednom ekskluzivnom klubu u Majamiju prošlog vikenda, gde su se prema rečima očevidaca slavno provodili. New York Daily News piše da se Justin pojavio sam, bez svoje ekipe koja ga obično prati u izlascima, ali srećom po njega, tu se našla Rihanna, koja je pozvala 19-godišnjeg pevača da joj se pridruži.
“On je izgledao pomalo izgubljeno u masi i nije bio siguran gde da sedne, sve dok ga Rihanna nije pozvala da dođe kod nje”, kaže očevidac i dodaje da su njih dvoje ostatak večeri uživali u provodu i čak upoređivali svoje tetovaže.

rihanna

Ovo nije prvi put da su njih dvoje proveli veče zajedno, a u februaru su se čak pojavile glasine da se između njih rodila ljubav, ali su oboje to oštro demantovali. Ipak, nema sumnje da ih povezuje prijateljstvo, pošto je Justin nedavno putem Instagrama pohvalio Rihannin modni stil.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR