Start Stars Hot News! Kakva vožnja: Selena Gomez provozala fanove automobilom

Kakva vožnja: Selena Gomez provozala fanove automobilom

SHARE

Tri obožaveteljke Selene Gomez doživele su neočekivano iznenađenje na losanđeleskom aerodromu, kada ih je njihova omiljena zvezda pozvala da se sa njom upoznaju i provozaju u njenom automobilu.

Na aerodromu su se u tom trenutku bili i paparaci koji su zabeležili ceo ovaj neverovatni događaj, a Selenim portparol tvrdi da ovo nije bilo iscenirano. Tri devojke koje su imale tu sreću da se sasvim slučajno upoznaju sa Selenom, napisale su tvitove koji to potvrđuju: “Čekala sam 12 sati na aerodromu da bih je videla, a ona mi je pružila pet najboljih minuta u svom životu. Najbolja je, to je sve”, napisala je jedna obožavateljka, dok je druga objavila fotografiju iz automobila sa potpisom: “Selena Gomez je najbolja devojka na svetu!”

Devojke su očigledno bile oduševljene Seleninim gestom i dodale da je to bio pokazatelj glumičinog karaktera: “Bilo je oko 30 paparaca oko nje pa nije mogla da stane i da razgovara sa fanovima. Kada je ušla u automobil, pozvala je mene i moje dve prijateljice da uđemo s njom. Nisam mogla da verujem da sedim u automobilu pored Selene, ona je toliko fina i slatka. Neverovatno iskustvo! To je dokaz da je slava nije promenila i da je i dalje prizemna, skromna i strastvena.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR