Start Stars Hot News! Kakva osveta: Mama prodala kćerkine karte za koncert One Directiona!

Kakva osveta: Mama prodala kćerkine karte za koncert One Directiona!

SHARE

oned

Saosećamo se sa ovom Directionerkom iz Australije, čija je mama prodala na eBay-u njene četiri dragocene karte za koncert njenog omiljenog benda, da bi joj se osvetila.

Naime, žena čije ime nije poznato pokrenula je aukciju na internetu, koja se završava 25. septembra, i u opisu objasnila da prodaje četiri karte za koncert One Directiona u Sidneju, kako bi se osvetila svojoj ćerki koja je preterala sa svojim ponašanjem. “Možete da se zahvalite mojoj ćerki i njenom problematičnom stavu na ovoj prodaji. Vidiš dušo? A mislila si da blefiram. Nadam se da će te mračan izgled lica na tvojim dosadnim drugaricama kada im kažeš da smo tvoj tata i ja prodali poklon koji smo vam svima poklonili podsetiti da su tvoji roditelji oni koji zaslužuju ljubav i poštovanje više nego bilo ko drugi”, navodi se u opisu prodaje.
Ova ljuta mama kasnije je dodala i: “Tvoji prijatelji su mislili da ću se predomisliti zbog par pretećih poziva i da nećemo prodati poklon koji smo im kupili za tvoj rođendan, jer ste nas svi lagali da spavate jedna kod druge, dok ste se vi provodili u kući starijih momaka. Možete da me mrzite sada, baš me briga. Moj posao je da odgajim odgovorno dete, a ne da podržavam loše navike kod svoje tinejdžerke.”
Do sada su karte dostigle cifru od 810 australijskih dolara, a po svemu sudeći cena će porasti do kraja aukcije. Nesrećne Directionerke će propustiti koncert One Directiona u Sidneju sledećeg meseca, što će biti jedan od poslednjih nastupa slavnog benda u okviru njihove “Take Me Home” svetske turneje.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR