331
Kakva osveta: Mama prodala kćerkine karte za koncert One Directiona!

Kakva osveta: Mama prodala kćerkine karte za koncert One Directiona!

331
SHARE

oned

Saosećamo se sa ovom Directionerkom iz Australije, čija je mama prodala na eBay-u njene četiri dragocene karte za koncert njenog omiljenog benda, da bi joj se osvetila.

Naime, žena čije ime nije poznato pokrenula je aukciju na internetu, koja se završava 25. septembra, i u opisu objasnila da prodaje četiri karte za koncert One Directiona u Sidneju, kako bi se osvetila svojoj ćerki koja je preterala sa svojim ponašanjem. “Možete da se zahvalite mojoj ćerki i njenom problematičnom stavu na ovoj prodaji. Vidiš dušo? A mislila si da blefiram. Nadam se da će te mračan izgled lica na tvojim dosadnim drugaricama kada im kažeš da smo tvoj tata i ja prodali poklon koji smo vam svima poklonili podsetiti da su tvoji roditelji oni koji zaslužuju ljubav i poštovanje više nego bilo ko drugi”, navodi se u opisu prodaje.
Ova ljuta mama kasnije je dodala i: “Tvoji prijatelji su mislili da ću se predomisliti zbog par pretećih poziva i da nećemo prodati poklon koji smo im kupili za tvoj rođendan, jer ste nas svi lagali da spavate jedna kod druge, dok ste se vi provodili u kući starijih momaka. Možete da me mrzite sada, baš me briga. Moj posao je da odgajim odgovorno dete, a ne da podržavam loše navike kod svoje tinejdžerke.”
Do sada su karte dostigle cifru od 810 australijskih dolara, a po svemu sudeći cena će porasti do kraja aukcije. Nesrećne Directionerke će propustiti koncert One Directiona u Sidneju sledećeg meseca, što će biti jedan od poslednjih nastupa slavnog benda u okviru njihove “Take Me Home” svetske turneje.

Izvor: Life Content

36 KOMENTARA

  1. Treba neko da napise comm. da niko ne kupuje kartu jer je ipak to nasa sestra..Koliko god ona bila jeftina samo da ne kupuju..

  2. JU ja ne kontam ni mamu ni cerku mamu zato sto je preterala a cerku zato sto je lagala nne kontammmmm sta je radila kod starijih(kontam) ali ne bas njjjasnije

  3. Jako bih bila tuzna da je to moja mama uradila meni, ali takodje ni devojci ponasanje takodje nije dobro. stvarno ne znam ko je u pravu, sada. xd

  4. O BOZE! DA JE PRAVA DOBRA MAMA NIKAD NE BI TO URADILA SVOME DETETU BRT ! AKO VEC ZNA KOLIKO ONA VOLI 1D ..al dobro sve ima svoj razlog,cerka joj nije nesto bas okejj. Al ono,ne znam sta da mislim ..smesno mi zvuci naslov hahaaa

  5. ja bi garant da sam njena cerka umrla,jadna :( al dobro nije ona ovde u Srbiji msm 1D ce jos otprilike 95479670 puta dolaziti u Australiju,jer oni su ipak normalna zamlja,a ne ko mi selendra za koju niko nije cuo :(

  6. LJUDI MISLIM DA JE MAM 100% U PRAVU..JER DETE SUTRA MOZE DA JOJ POSTANJE KLOSAR..MALA JE STVARNO BEZOBRAZNA I RAZMAZENA..MAMA JOJ DA SANSU,A ONA JE TEK TAKO ZEZNE..E PA TO NIJE U REDU..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.