Start Stars Hot News! Kakva je sudbina serije “Glee” nakon smrti Coryja Monteitha?

Kakva je sudbina serije “Glee” nakon smrti Coryja Monteitha?

SHARE

cory lea

Sudbina mnogima omiljene serije “Glee” pod znakom je pitanja otkako je Cory Monteith prošlog vikenda tragično preminuo. Producenti serije obećali su da će ovog septembra biti emitovane još tri epizode, a da će potom napraviti veliku pauzu kako bi odlučili šta će dalje.

Kreator serije Ryan Murphy rekao je da će se ekipa ponovo okupiti u avgustu, i da će snimiti dve epizode koje su već napisane, a potom će snimiti i treću epizodu u znak sećanja na Coryja, u kojoj će njegov lik Finn biti “ubijen”.
“Počećemo da snimamo krajem avgusta dve epizode, kako bi ljudi fizički mogli da se naviknu na povratak na posao. Potom ćemo uraditi epizodu u kojoj ćemo se pozabaviti smrću Fina, a nakon toga sledi duža pauza. Ne znam kada ćemo se vratiti. Razmislili smo o svakoj opciji i odlučili da je ova najbolja za ekipu”, otkrio je on i dodao da se Coryjeva devojka Lea Michelle, koja takođe glumi u seriji, složila sa tim.
“Razgovarali smo sa ljudima koji su voleli Coryja, koji su sa njim najviše radili, a posebno sa Leom. Ovo je ono što su oni želeli da urade. Želeli su da se vrate na set, gde postoji osećaj sigurnosti i gde zajedno mogu da tuguju.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR