Start Stars Hot News! Kako zavodi David Hasselhoff

Kako zavodi David Hasselhoff

SHARE

David Hasselhoff otvorio je dušu u intervjuu koji je nedavno dao za britanske medije. Njegova devojka, mlađana bivša prodavačica Hayley, Hoffu je sve na svetu, a ovaj mačo muškarac ne srami se da to prizna.

Rekao je kako je njegova devojka čisti dokaz da Britanija zaista ima talente. Aludirao je time na šou “Britain’s Got Talent” u kojem je sudija. Ispričao je ovog puta kako se upoznao s 31-godišnjom devojkom.

“Ušao sam u hotel u Velsu, a ona mi je prišla i zamolila za fotografiju. Kad sam vidio tu devojku kako mi prilazi, bio sam očaran. Ona je mene upitala možemo li se fotografirati, a ja sam rekao da može, samo ako mi da svoj broj. Nije imala dečka, pa sam dobio broj i to je to”, izjavio je Hoff.

Pre nego što je Hayley upoznala Mitcha, radila je u prodavnici, ali sada je ostavila posao i prati dečka po svetu. “Kada me je na večeri upitala koga sam glumio u Baywatchu, znao sam da je to to. Znao sam da me voli zbog onoga što jesam, ne zbog toga što sam na televiziji”, nastavio je David hvalospeve o svojoj devojci.

OSTAVI KOMENTAR