785
Kako zadržati suze: Preminula malena “Gospođa Bieber”, Justin joj odao počast

Kako zadržati suze: Preminula malena “Gospođa Bieber”, Justin joj odao počast

785
SHARE

Roditelji malene Avalanne Routh u sredu su objavili da je 6-godišnja devojčica preminula, a odmah zatim Justin se prisetio nezaboravnih druženja sa njom.

Nesrećna devojčica vodila je dugu i nažalost neuspešnu bitku sa jednom vrstom raka mozga. Biebs je na svom Twitteru prvo izjavio saučešće napisavši “RIP Avalanna”, što je ubrzo postao trend. “Dobio sam najgoru vest ikada. Jedna od osoba sa najvećim duhom je preminula”, dodao je zatim. “Molim vas da se molite za njenu porodicu i nju. Počivaj u miru Avalanna. Volim te.”

null

Biebs i Avalanna postali su prijatelji početkom 2012. odine nakon što je pevač čuo za kampanju koja je za cilj imala njihovo upoznavanje. Na dan zaljubljenih “Gospođa Bieber” i njena porodica doputovali su u posetu Justinu u Njujork a družili su se na istom mestu i tokom juna meseca, kad je devojčica bila specijalna gošća na njegovom nastupu. On je tad otkrio da njih dvoje redovno četuju i razgovaraju preko kamere. Počivaj u miru Avalanna.

28 KOMENTARA

  1. Život ponekad nije fer. Stvarno mi je žao što tako malo dijete mora da napusti svijet dok ima onih baba koje žive ko kornjače. Stvarno nije fer!

  2. Nisam fan JB-a ali stv je super sto je ovo uradio za nju, uneo je srecu u njen zivot, Avalanna je preslatka…rasplaka me video :'(
    Drago mi je sto joj se san da upozna Justina ostvario pre…:'(

    R.I.P. We will always love you <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.