Start Stars Hot News! Kako se Perrie Edwards priprema za venčanje: “To će biti pravi cirkus!”

Kako se Perrie Edwards priprema za venčanje: “To će biti pravi cirkus!”

SHARE

zayn perrie

Perrie Edwards okupirana je pripremama za svoje venčanje sa Zaynom Malikom, na kojem će joj deveruše biti njene koleginice iz grupe “Little Mix”.

Popularna pevačica priznala je da je prvobirno želela intimno venčanje, ali da se kasnije predomislila i odlučila da u svadbu budu uključene Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock i Jade Thirlwall jer su očajnički želele da budu deo ovog velikog dana.
“To će biti veliki cirkus. Prvo sam želela malo venčanje, ali onda su se sve devojke u mojoj porodici javile sa željom da dođu i da i one budu deveruše. Shvatila sam da će moje venčanje biti san svakog novinara. Biće kao u filmu ’27 haljina’, u kojem mlada ima milijardu deveruša”, ispričala je Perrie.
Ona je pitala Zayne da pozove svoje kolege iz benda Nialla, Harryja, Liama i Louisa da učestvuju u venčanju, ali je priznala da još uvek ne zna kada će se sve to odigradi jer su i ona i Zayn u velikoj gužvi.
“Zayn i ja još nismo ni imali vremena da isplaniramo sve kako treba. Veridba se desila nekako iznenada i onda ostatak godine provodimo na putu. Ali, da se tako izrazim, ne želim da budem verena 50 godina. Biće to uskoro.”
Dok se 20-godišnja plavokosa pevačica plaši letenja, njenom dečku to nije bio priblem pa je tokom leta promenio četiri aviona za pet dana kako bi je video na par sati.
“On je tako plemenit. Stalno putuje kako bi me video. To je sjajno, jer ja mrzim da letim. Radim to samo kada moram.”

Autor: Life Content
Foto: Instagram

OSTAVI KOMENTAR