Start Stars Hot News! “Kako je?”: Niall Horan izazvao buru poslavši tvit irskoj lepotici!

“Kako je?”: Niall Horan izazvao buru poslavši tvit irskoj lepotici!

SHARE

One Direction Leaving A Recording Studio In Miami

Koliko pažnje izaziva svaki korak momaka iz One Directiona možda najbolje svedoči podatak da je Niall Horan zbog samo par reči pokrenuo pravu lavinu komentara Directionerki!

Obraćajući se lepoj irskoj TV voditeljki, Niall Horan je poručio: “Glenda, šta se radi? Odavno te nisam čuo! Kako je?” a njegove reči ubrzo su postale trend na tviteru! Reagujući na sve što se desilo, Glenda je rekla za Irish Sun: “Hvatala sam let rano ujutro i napisala na tviteru kako sam se već navikla da obično kući dolazim u to vreme, umesto da ustajem. Bila sam toliko umorna, da sam odmah ugasila telefon. Kad sam se probudila, moja baterija je sa 90% spala na 50%, jer sam dobijala ogromnu količinu informacija.”

585gelndagilson

“Uplašila sam se jer nisam znala šta se dešava. Moj telefon je prosto ludeo zbog ljudi koji su na tviteru ostavljali poruke ‘Ko je Gilson’.” Kako bi sprečila napade ljubomornih Directionerka, Glenda je odmah napomenula da su Niall i ona samo dobri prijatelji. “On je pravi šaljivdžija, kao Robbie Williams. U kontaktu smo, znamo se odavno. Poslao mi je tek tako poruku, a ja se smejem reakcijama.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR