Start Stars Hot News! Kako je Liam Payne ponovo osvojio Danielle Peazer

Kako je Liam Payne ponovo osvojio Danielle Peazer

SHARE

null

Kad su Liam i Danielle raskinuli, svi su mislili da je pevač ostavio svoju devojku. Međutim, ispostavilo se da je ipak ona želela raskid, pa je muzičar morao još jednom da je osvoji.

24-godišnja Danielle najviše je patila zbog toga što je konstantno dobijala pretnje smrću, pa je na kraju shvatila da je to previše za nju. Ipak, dva meseca nakon raskida ona je ponovo viđena sa Liamom, pa su njih dvoje ponovo srećan par. “U stvari je Danielle bila ta koja je raskinula s njim”, prenosi jedan izvor za magazin Heat. “Kad su bili u Njujorku neki od momaka iz One Directiona imali su pored sebe svoje devojke. Danielle je odavno dogovorila da će iči na ovo putovanje sa Louisovom devojkom Eleanor Calder. Liam i Dani počeli su da razgovaraju, pa su shvatili koliko nedostaju jedno drugom.”

Ipak, Danielle je bila sumnjičava zbog priča da je Liam izlazio sa Leonom Lewis. “Morao je naporno da radi ne bi li je pridobio, ubeđujući je da nije bilo ničega sa Leonom.”, prenosi isti insajder. A da li je sad sve kao nekad? “Ona i dalje mrzi sve posledice toga što se zabavlja s nekim od članova 1D, ali nikad nije prestala da ga voli i sad su ponovo srećni zajedno”, ističe jedan njegov blizak prijatelj.

OSTAVI KOMENTAR