Start Stars Hot News! Kako izgleda 1D koncert iz ugla jednog kul tate: “Volim ih, jer...

Kako izgleda 1D koncert iz ugla jednog kul tate: “Volim ih, jer oni toliko mnogo znače devojkama”

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Tata Alan Stokes u subotu je poveo svoju ćerku Claire na koncert One Directiona pa je od tog događaja napravio vrlo zanimljivu reportažu koju prenosimo iz njegovog ugla.

Moja skoro 16-godišnja čerka Claire mi je rekla kako je najvažniji događaj ove subote. Ja sam se pojavio u pravom muškom izdanju, ispred prazne arene i među hiljada Directionerki. Njima će se uskoro ostvariti snovi, jer će ovo biti nastup benda u Sidneju. “Sve je OK tata, možeš da skineš taj džemper sa sebe”, kaže Claire. “Imam viška 1D majicu koju ćeš nositi.” Na sreću, organizatori imaju posebnu zonu za roditelje, koji svakako ne bi mogli da se bore sa Directionerkama. Međutim, ja nisam takav. Ja nisam tata kojeg morate da dovučete na koncert i koji će tamo zaspati ili će se smarati dok njegova ćerka šalje dva miliona tvitova. Ne, ja volim One Direction. Stvarno. Volim ih zato što oni toliko mnogo znače devojkama kao što je Claire.

art-772839807-20-1--620x349

Pre 18 meseci, ona je platila više od 250 evra za kartu kako bi bila i na probama benda. U stvari, Claire nije kupila kartu – ja sam to uradio preko interneta. Retko ulazim u Claireinu sobu, ali po onome što sam video, oni su dobri za moju ćerku. Directionerke se ne dele po tome da li su debele ili mršave, da li su štreberke ili glupave. Više volim što Claire obožava 1D nego da radi neke stvari kao njene vršnjakinje: da se opija po gradu i dozvoljava da je momci tretiraju kao da je đubre.

Šta kažu našu Directionerke? Da li tata Alan pogodio suštinu? Možda bi trebalo ovaj tekst da pokažete svojim tatama 🙂

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR