424
Kakav tandem! Susret Rihanne i Cristiana Ronalda u Lisabonu

Kakav tandem! Susret Rihanne i Cristiana Ronalda u Lisabonu

424
SHARE

ronaldo-052913-1

Rihanna i Cristiano Ronaldo spadaju među najuspešnije muzičare, odnosno sportiste sveta, pa je njihov susret u bekstejdžu nakon koncerta RiRi izazvao mnogo pažnje.

Prvi se fotkama pohvalio Ronaldo, koji je jednostavno napisao: “Sa Rihanninog koncerta juče” dok je RiRi bila malo rečitija, pa je na svom tviteru objavila: “Pojedite se od muke dame!!! Cristiano Ronaldo je došao na druženje sa mnom.” Moramo priznati da su obe fotke ispale odlično! Rihanna inače završava evropski deo svoje turneje dok je Ronaldo na zasluženom odmoru. Iako se pričalo kako traže drugi klubovi, čini se da će on i naredne sezone igrati za Real Madrid.

rihanna-ronaldo-0525913

IZVOR: Life Content

19 KOMENTARA

  1. link to cdn02.cdn.justjaredjr.com hej znam da netreba ovde da pisem o tome, ali zapostavljate selenu, a ja nju mnogo volim <33!! propustiliste nekoliko interwjua, snimanje spota nove pesme selene, i jedno od najbitnije selena gostujuci u NRJ radio u parizu. Ona je izgledala prelepo, a i interwju je bio MEGA SUPEEERR! MOLIM VAS OBJAVITE OVE NOVOSTI, ( NEMA VRSKA TOJ STO JE SO ZAKASNENJE! JA CU VAM BITI PREEE ZAHVALNA, A SIGURNA SAM DA CE I SELENATORE SIRUM BALKANA BITI.. ZNAM DA NEKO NE VOLI SELENU, ALI ONI KOI JE VOLE NADVLADOJE HEJTERI!!
    SELLY! :)) <33 :*

    • @4everselenagomez, zaista? I ja je mnogo, mnogo volim ali ona definitivno NE SPADA u one zapostavljene na ovom portalu.

  2. @4everselenagomez – Bravo zapostavlja Selenu? Omg, ako Bravo o ikome piše, onda je to Selena. Nemogu oni sad objavljivat svaki njezin intervju , svaku modnu kombinaciju i to -.- Noh8, ali stvarno dosta pišu o Seleni :)

    btw RiRi i Christiano su predivni *_____________________* OMG! Baš super što su se upoznali <333 :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.