179
Kakav bi to bio duet! Eminemov menadžer poriče saradnju s Lady Gagom

Kakav bi to bio duet! Eminemov menadžer poriče saradnju s Lady Gagom

179
SHARE

S obzirom da je već imao neverovatno uspešnu saradnju s pop pevačicama Dido i Rihannom, najava da će reper uraditi pesmu s Gagom nije delovala toliko neobično.

null

Internetom je prostrujala informacija da Em sa Gagom radi na pesmi pod nazivom “Street Lights”, ali njegov menadžer ubrzo je to demantovao. “Ljudi ne čuju ništa od Marshalla neko vreme i odmah počnu da izmišljaju stvari. Svet je baš žedan”, tvitovao je.

null

Cela zabuna nastala je nakon što se pojavila lažna izjava Eminema, koju je navodno dao za MTV Rapfix. “Da, snimam ovu ludu pesmu sa Gagom i Kendrickom za predstojeći LP. Zove se ‘Street Lights’ i to je stvarno brza pesma”, navodno je rekao. Da li biste voleli da čujete kako Lady Gaga i Eminem zvuče zajedno?

18 KOMENTARA

  1. Nismo mi te srece da njih dvoje snime duet……

    A Gaga inace i nije neko ko snima duete…..ima ih samo nekoliko….od onih sa svojih albuma ima Just Dance i Telephone,onda Videophone na Beyonce-inom albumu i jos 2-3 dueta koji su snimljeni onako bez veze,cisto iz zezanja i ne predstavljaju nista vazno u njenoj karijeri…..

  2. E pa gde ste…..evo dobro sam,hvala na pitanju…

    @kristen…ne radim trenutno nista…..danas idem sa sestrom da kupimo neku web kameru,hocemo da uradimo neke covere pa da ih postavimo na you-tube…

    sta ima kod vas???? :D

    • naravno,kada budemo snimili…jos smisljamo koju cemo pesmu da obradimo,a moramo i malo da se uvezbamo…odavno nismo pevali nista…..jedno 3 godine sigurno….tada smo imali kao neki band,onako iz zezanja….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.