Start Stars Hot News! Kad Chuck Norris nešto traži, to mora da se ispuni!

Kad Chuck Norris nešto traži, to mora da se ispuni!

SHARE

Nastavak akcionog hita “Plaćenici” (“The Expendables”) Sylvestera Stallonea nosiće oznaku “PG-13”, što bi značilo da je prilagođen za tinejdžersku publiku, i to zato što je Chuck Norris to zatražio!

Naime, kako prenose američki mediji, Chuck Norris upravo je time uslovio svoje učestvovanje u filmu koji vrvi od akcionih zvezdama i u kojem uz njega i Sylvestera Stallonea glume i Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Jet Li, Liam Hemsworth, Jason Statham i brojni drugi. U filmu se pojavljuje čak i teniska zvezda Novak Đoković.

“U scenariju za `Plaćenike 2` je bilo puno vulgarnosti i zato mnogi mladi ne bi mogli da gledaju film. A ja ne glumim u takvim filmovima. Zato sam im rekao da neću glumiti ne izbace li psovke i ostale vulgarnosti iz scenarija. Producenti su prihvatili moje uslove tako da će film nositi oznaku PG-13”, pohvalio se Chuck Norris.

[youtube 7rkdTcQLwZ4]

Iako u nastavku “Plaćenika” neće biti psovanja i eksplicitnih scena nasilja, Sylvester Stallone je uveren kako film neće biti ništa lošiji od prvog dela, koji je osvojio publiku: “Ne sudite unapred. Film je veliki u svakom pogledu”.

OSTAVI KOMENTAR