761
Justinu Bieberu nuđeno 25 miliona dolara za posao u Američkom Idolu?

Justinu Bieberu nuđeno 25 miliona dolara za posao u Američkom Idolu?

761
SHARE

Još uvek nije jasno ko će biti nove sudije u Američkom Idolu, ali zna se da je Justinu ponuđena rekordna suma da preuzme tu ulogu.

null

Kako prenosi Nationa Enquirer, Biebsu je ponuđeno čak 25 miliona dolara ukoliko prihvati posao, ali on je morao da odbije, jer planira da ide na turneju. “Ponudili su mu mnogo više miliona nego Mariah Carey i duplo više nego Jennifer Lopez”, prenosi jedan insajder za časopis.

null

“To je zato što izvršni producent toliko zagrejan za Biebera da mu je prišao i pre nego što je Steven Tyler odlučio da napusti šou. On je želeo da Justina učini najplaćenijim sudijom ikad! Zašto? Jer je uveren da bi on privukao mlađu publiku i stavio šou na poziciju broj 1.”

15 KOMENTARA

  1. Ovo je tacno:”da bi on privukao mlađu publiku i stavio šou na poziciju broj 1.” A  za prepoznavanje mladih talenta nisam bas sigurna..

  2. Kako je retardirano ispao na drugoj slici :D Dobra mu je frizura, ali previše kopira Zayna. Bilo bi glupo kada bi ovo prihvatio. 

  3. pa normalno da mu je nudjeno toliko kad svi znaju da bi imo sou gledanost br 1.to je logicno koliko on ima BELIEBERA <3<3<3 ali nes mi nije on za sudiju vise mi ide MILEY ili DEMI ako vec biraju mladje <3 xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.