365
Justinova mama uverena: Samo Selena može da spasi njenog sina

Justinova mama uverena: Samo Selena može da spasi njenog sina

365
SHARE

 photo Selena2_zpsc6549a30.jpg

Kako prenose insajderi, Selena i Biebs zaista su se sastali za vikend, ali pevačica i glumica nema nameru da se vrati bivšem dečku već ga je posetila na insistiranje njegove mame.

Kako prenosi RadarOnline, Pattie Mallette misli da je nakon raskida sa Sel Justin krenuo stranputicom. Informacije o tome da je Justin postao grub prema svima, da odlazi na divlje žurke pa čak i da uzima drogu možda nisu tačne, ali Pattie zna da takve priče loše utiču na imidž njenog sina.

 photo Selena3_zpsfc1e79d5.jpg

“Justinova mama uvek je bila bliska sa Selenom i impresionirana je koliko ona dobro utiče na njenog sina”, prenosi jedan izvor. “Pattie radi sve što može da njih dvoje opet budu zajedno.” Ipak, isti izvor govori kako Sel ne želi da bude u novom Justinovom društvu: “Selena ne želi da prihvati njegove problematične prijatelje a nema poverenja ni u njega. Mislim da su zauvek završili.”

IZVOR: Life Content

10 KOMENTARA

  1. ona je uvek dobro uticala na njega….volela bih da se pomire…tako su savršeni zajedno!!!

  2. PA U PRAVU JE SELENA JE PREDOBRA I JUSTINU JE POTREBAN NEKO TAKAV KAO PRVO ONA NA NJEGA DOBRO UTICE I UME DA GA SASLUSA PRAVI JE PRIJATELJ ;) ;) ;) zaista ja bi mnogo volela da se pomire ako ne to nek bar ostanu u dobrim odnosima :D ali sad kako odluce oboje ih mnogo mnogo volim :P
    jus <333333333333333333
    sel <33333333333

  3. selena super utice na njega a od kad su raskinuli Justin samo upada u probleme. volela bih da se pomire !!!!!!!!!!! JELENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. I to sam ja sve vreme govorila…Ona je dobra za njega u svakom smislu,zato mi je i krivo sto su raskinuli jer su bili zaista dobar i lep par.Svakako ne mislim da se Justin ponasa bog zna kako lose,ali se vidi da sve to utice na njega.Samo da pregazi ponos,mozda mu se i vrati

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.