222
Justinov portparol: Lista zahteva je lažna!

Justinov portparol: Lista zahteva je lažna!

222
SHARE

biebs

Kada se juče na internetu pojavio spisak navodnih zahteva Justina Biebera, koji je sugerisao da je pevač zabranio da se na njegovim snimanjima pušta muzika Selene Gomez, mnogi su bili iznenađeni, ali je njegov portparol demantovao ove glasine i spisak proglasio lažnim.

Prema pisanju portala TMZ, radilo se o Biebsovoj rajder listi za jedno fotografisanje, koja je između ostalog zahtevala da mu se niko ne obraća tokom snimanja i da niko ne traži autogram, kao i da je sva muzika njegove bivše devojke zabranjena. Ipak, pevačev portparol rekao je za Gossip Cop da ništa od toga nije istina, te da pomenuti spisak nije autentičan i da je lažan.

Izvor: Life Content

16 KOMENTARA

  1. :D Meni je za Selenu ovo bilo ok, ali ovo da mu se niko ne obraca je bilo totalno razmazeno. Drago mi je sto je sve laz.

  2. pa dobro..a ocu i ja da pravim ovakve liste zelja npr.kad u skoli da nastavnici ne smeju nista da me pitaju, da me kod kuce smem da gledam tv do dva ujutru itd. :D

  3. idi bre, napisala sam tako gotivan komentar, a prepun je gresaka :D haha, dakle *kad sam u sk., i nema ovo me…

  4. Odmah kada vidim da pise TMZ,ja ne citam dalje.To su najvece budale.Oni misle da ce sa tim lazima da uniste Justinovi karijeru.Sa tim lazima nece postici nista.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.