Start Stars Hot News! Justina Biebera tužili paparaci zbog navodnog fizičkog napada

Justina Biebera tužili paparaci zbog navodnog fizičkog napada

SHARE

biebs

Fotograf koji se prošle godine sukobio sa Justinom Bieberom, dok je pevač izlazio sa parkinga sa tadašnjom devojkom Selenom Gomez, podneo je tužbu protiv Biebsa tvrdeći da ga je ovaj fizički napao.

Kanadska muzička zvezda prošlog maja je sa Selenom bio na parkingu jednog šoping centra u Kalabasasu, kada se sukobio sa Joseom Osminom Hernandezom Duranom, koji tvrdi da ga je pevač jako udario u lice, zbog čega je juče podneo tužbu sudu u Los Anđelesu. U tužbi se navodi da je Bieber izlazio sa parking mesta u svom mercedesu kada je počeo da viče na paparace koji su se u međuvremenu tu okupili, da bi potom izašao iz vozila, trčeći krenuo ka Duranu i udario ga nogom u donji deo rebara. Potom ga je šakom udario u lice i gurnuo uz auto. Fotograf tvrdi da je držao ruke u vazduhu kao znak predaje i da mu je rekao : “Justine, ne moraš ovo da radiš.” Tada se umešala i Selena koja mu je rekla: “Justine, prestani! Slikaju te!” Par je potom ušao u auto i odvezao se, da bi se nekoliko minuta kasnije vratili pošto je Seleni ispao mobilni telefon.
Prošle godine ovaj incident je bio pod istragom kancelarije državnog tužioca, ali su odlučili da neće podnositi prijavu protiv 19-godišnjeg pevača.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR