318
Justin uništio sve šanse da se pomiri sa Selenom?

Justin uništio sve šanse da se pomiri sa Selenom?

318
SHARE

Sve šanse za pomirenje Justina Biebera sa Selenom Gomez sada su nestale, tvrde izvori, koji kažu da glumica i pevačica ne želi ni da čuje za kanadsku zvezdu nakon glasina da je imao aferu sa Rihannom.

Veza Selene i Justina ispunjena je usponima i padovima, svađama i pomirenjima, od kada je pevač viđen u bekstejdžu Victoria Secret revije sa jednom manekenkom, a nedavno su se pojavile i glasine da je pevač prevario Selenu i sa Rihannom. Iako su oboje demantovali te navode, šteta je učinjena, jer je Selena potpuno izgubila poverenje u Justina i nije sigurna da li će ikada ponovo moći da mu veruje. “Mislim da se Justin nadao da će se pomiriti, ali sada su šanse za to potpuno nestale. Selena mu više ne veruje. Iako niko ne veruje da je on bio sa Rihannom, Selena ne može da bude sigurna u to”, otkrio je izvor.

Izvor: Life Content

30 KOMENTARA

  1. Ova veza nije pukla ni zbog Justina ni zbog Selene, nego zbog novinara koji ih ne žele pustiti da žive svoj život. iskreno drago mi je da više nisu zajedno, bar necu morati stalno slušati neke tračeve tko je koga prevario i je li im veza u krizi. Belieberi su osobe koje poštuju Justin i njegove odluke, a ne osobe koje zanima je li varao Selenu ili radio neke druge gluposti. Naporni ste više s njima.

  2. @ceepcalmandloveselena Sta ja ne smijem da kazem svoje misljenje i da ‘pljujem’ Selenu, a vi mozete Justina?Vazii, svi znamo da je Justin bolja osoba od nje, ona njega ne zasluzuje, a ne on nju , da nije bilo Justina i ostalih njenih momaka ‘koje je puno voljela’ ona bi jos ostala prolazna zvijezda na koju niko ne obraca paznju..

  3. Zasto s ene pise o Miley i Liamu da su jedno drugo prevarili ? zasto se ne pise oNini Dobrev i Ianu SOmerhl. ? Zasto ? Jer ovi navedeni ne izdaju singl ili filmove recemo svako mjesec dana. I onda ih paparazi ufate sa drugom curom momkom ! ja bih bila ljubomorn ai posumnjala da se Moj momak slika sa nekom extra lijepom curom. Dajte ludi. Zivite u bajkama. Ni justin ni selena nisu savrseni, niti je njihova veza bila. To znaju samo njih 2 i BOG !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.