Start Stars Hot News! Justin Timberlake okuplja N’Sync na MTV VMA?

Justin Timberlake okuplja N’Sync na MTV VMA?

SHARE

Justin timberlake

Ova godina protiče u znaju Justina Timberlakea, pošto je pop legenda imao trijumfalni povratak na muzičku scenu sjajnim album “20/20 Experience”, pa nije iznenađenje što će upravo on dobiti prestižnu “Michael Jackson” nagradu na ovogodišnjoj dodeli MTV Video Music nagrada.

Tim povodom, Justin planira da se na ovom važnom muzičkom događaju osvrne na celu svoju karijeru, pa tako i na vreme kada je nastupao sa svojim bendom N’Sync, te se u medijima piše da će on te večeri ponovo okupiti svoje bivše kolege iz grupe. Prema pisanju New York Posta, Justin je kontaktirao Chrisa Kirkpatricka, JC Chaseza, Lancea Bassa i Joey Fatonea kako bi ponovo okupili bend i zajedno nastupili po prvi put posle deset godina i proslavili 15 godina njegove uspešne karijere.

nsync

N’Sync važi za jedan od najpopularnijih bendova koji je prodao milione albuma, a njihov drugi album “No Strings Attached” drži rekord sa prodatih preko milion kopija u samo jednom danu u SAD, i preko 50 miliona širom sveta. Jedan od njihovih najpoznatijih nastupa je onaj iz 2001. godine, upravo sa MTV VMA, kada su sa Michaelom Jacksonom izveli pesmu “Pop”.
U prilog glasinama da bi bend mogao ponovo da se okupi, govore i informacije da su članovi grupe viđeni na Justinovoj žurki povodom turneje “Legends of Summer” sa Jay Zijem.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR