Start Stars Hot News! Justin Timberlake okupio ‘N Sync i napravio žurku na MTV VMA 2013

Justin Timberlake okupio ‘N Sync i napravio žurku na MTV VMA 2013

SHARE

justin

Justin Timberlake bio je definitivno najveća zvezda sinoć održanih MTV VMA u Bruklinu. Dobitnik ovogodišnje Michael Jackson Video Vanguard nagrade podigao je publiku na noge izvođenjem miksa svojih najvećih hitova, a na sceni su mu se pridružili i momci iz njegovog benda ‘N Sync.

justin perform

Nedelju dana pred dodelu u medijima su se pojavile spekulacije da će ovaj bend ponovo da nastupi zajedno, a to se i desilo kada su se Joey, JC, Lance i Chris pridružili Justinu na bini i zajedno izveli svoje najveće hitove. Publika nije mogla da odoli da ustane sa svojih stolica i zaigra, pa su tako Taylor Swift, Selena Gomez i Lady Gaga plesale tokom celog nastupa. Neke od pesmama koje smo čuli su “Rock Your Body”, “Senorita”, “Sexy Back” i “Cry Me A River”, kao i nove hitove “Take Back The Night” i “Mirrors”.

justin award

Nakon zasluženih ovacija, Justin je požurio da se presvuče, i da se potom ponovo pojavi na sceni, preuzimajući nagradu za životno delo koju mu je dodelio Jimmy Fallon, koji je Justina nazvao “predsednikom popa.” Tokom svog govora, pevač je rekao koliko svoj uspeh duguje momcima iz benda ‘N Sync. “Ja ne zaslužujem ovu nagradu, ali neću je vratiti”, našalio se on. “Pola statua koje sam ikada dobio, dobio sam zbog ove četvorice momaka, pa ću pre svega ovo da podelim sa njima. Ovo je prava čast, hvala vam mnogo”, rekao je on.

http://youtu.be/5oDD-u9jXMQ

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR