Start Stars Hot News! Justin Timberlake nije varao Jessicu Biel?

Justin Timberlake nije varao Jessicu Biel?

SHARE

Jessica Biel i Justin Timberlake nedavno su objavili da raskidaju nakon četiri godine veze, a sve se više nagađa šta je razlog tome.

Časopis People piše kako nije u pitanju bila treća osoba, kako se do sad nagađalo, već da je želja za prekidom bila obostrana. “Zajedno su odlučili da raskinu. Nije bilo kapi koja je prelila čašu. Oni su dvoje ljudi koji su shvatili da žele različite stvari u životu i da idu u različitim smerovima. Bilo je lakše prekinuti sada nego kasnije”, rekao je izvor za američki časopis.

Pričalo se da je Justin Timberlake bio neveran lepoj Jessici pa je varao s nekoliko žena, uključujući Milu Kunis i Oliviju Munn. “Nema dokaza za njegovu neveru. Kad ste u vezi morate odabrati hoćete li verovati toj osobi ili raskinuti s njom”, kaže izvor i dodaje da se Jessica nakon svega “dobro drži”. Namerava da se posveti poslu neko vreme pa će uskoro otputovati u Nju Orleans na snimanje filma “Playing the Field” s Gerardom Butlerom i Umom Thurman. “Nikad nije lako kad se veza prekine, ali ona je znala da do toga treba da dođe i nastavlja sa svojim životom”, tvrdi izvor.

OSTAVI KOMENTAR