138
Justin Timberlake: “Ni ne pokušavam da budem ozbiljan glumac”

Justin Timberlake: “Ni ne pokušavam da budem ozbiljan glumac”

138
SHARE

Pippa Middleton zaradila je vojsku obožavalaca kada se pojavila na venčanju svoje sestre Kate. Jedan od njih je i Justin Timberlake, koji ovih dana osvaja svojom ulogom u filmu “In Time”.

U intervjuu za Esquire izjavio je da Amerikanci obožavaju Pippu. “Veliki smo obožavaoci Pippe, sviđaju nam se obe sestre. Da ne bih počeo da zvučim kao nekakva ljiga, prestaću odmah sad da pričam o njima”, izjavio je Justin. “Imam osećaj da svi misle kako želim da postanem ozbiljan glumac, što je stvarno smešno. Ne pokušavam ništa, samo želim da odradim dobar posao. Kao da se svi pitaju hoće li nešto biti dobro ili ne. Ja na neki način glumim oduvek”, ispričao je Timberlake. Dodao je da je u svojoj 30. godini jako zadovoljan svime što je postigao.

5 KOMENTARA

  1. Postoji puno boljih glumaca od njega.Mislim svak ima svoje mišljenje i ja to poštujem ali zašto ste tako ludi za njim.Mislim Bravo ga u svakom broju spominje a to mi ide na živce.

  2. CRISTINA,BRAVO skoro nakd ne pise o njemu, aja bih voljela da pise jer je on istinska zvijezda koja se naporno trudila za sve sto je postigao i asluo je da svi pisu o njemu. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.