Start Stars Hot News! Justin Timberlake ne poštuje i ismeva Jessicu Biel pred prijateljima?

Justin Timberlake ne poštuje i ismeva Jessicu Biel pred prijateljima?

SHARE

Dok pojedini američki mediji pišu da je dugogodišnja veza Justina Timberlakea i Jessice Biel prekinuta, drugi pak tvrde da je poznati par još uvek zajedno. Naime, Us Weekly piše da su odnosi između pevača i glumice i više nego napeti, a nemir između njih dodatno je unela Cameron Diaz koja s Justinom snima romantičnu komediju “Bad Teacher”. Za njihovo međusobno dodirivanje i udvaranje na setu navodno je saznala Jessica koja Cameron naziva zlom kučkom koja joj želi oteti dečka.

“Jessica i Justin se neprestano svađaju zbog Cameron. Što mu više ona prigovara, Justin postaje bezobrazniji, a i često je ismeva pred prijateljima dok nije prisutna”, rekao je neimenovani izvor i dodao da Justin nema nikakvu nameru oženiti se lepom glumicom jer je nimalo ne poštuje.

Podsetimo, pevač i 9 godina starija glumica, Cameron Diaz, bili su zajedno oko četiri godine. Prekinuli su u januaru 2007., a pre toga se nagađalo da bi se mogli venčati. Justin je nakon toga ušao u vezu s Jessicom Biel, dok je Cameron imala nekoliko kraćih veza i afera. Prema mišljenju nekih, samo je pitanje vremena kada će se vrckavi Justin ponovno vratiti bivšoj ljubavi.

OSTAVI KOMENTAR