102
Justin Timberlake: moja veza je praktično gotova

Justin Timberlake: moja veza je praktično gotova

102
SHARE

Pre nekoliko meseci neki američki mediji izvestili su kako je Justin Timberlake prevario svoju dugogodišnju devojku Jessicu Biel sa glumicom Oliviom Munn.

Navodno je njihova vruća afera trajala tri dana, a onda je njegov portparol demantovao celu priču. Ipak, ponovo se holivudskim krugovima širi priča o njihovoj grešnoj vezi.

Navodno je Olivia svojoj prijateljici početkom meseca pokazala poruke koje joj šalje muzičar i glumac. “Imala je nekoliko novih poruka od Justina, a sve su bile poslate nedavno. U jednoj je napisao: Moja veza je praktično gotova”, izjavio je nepoznat izvor. Pisao joj je i kako misli na nju, no ipak mu je jako teško da ostavi Jessicu. Biel jako ceni njihovu vezu pa je prošle godine izjavila kako joj je to jedna od najbitnijih stvari u životu.

4 KOMENTARA

  1. Bravo imam jednu zamerku. Zasto pisete, za to jesu li raskinuli, pa onda su opet u vezi i samo to pa isto. Nemam komentar za ovo !

  2. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1(¯`*•.¸I ♥ cute boys,money,shopping. . . hahaha salim se. . . I love kim kardashian, justin bieber,avril lavigne,miley cyrus,rihanna and my best frien from the class (saru,dusana,danicu,anu,igora,milenu,milicu i jovana )(¯`*•.¸

    Justin T

  3. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

    Zasto bi iko varao Jessicu sa Oliviom Munn?BLJAK!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.