Start Stars Hot News! Justin Timberlake i Outkast: Pop izvođači decenije

Justin Timberlake i Outkast: Pop izvođači decenije

SHARE

SIPAUSA30052878_000023

Album Justina Timberlakea “Futuresex/Lovesounds” proglašen je za najbolji pop album ove decenije, dok je za najbolju pop pesmu izabrana kompozicija „Hey Ya“ grupe Outkast.

Iz gomile najboljih muzičkih izdanja koja nam je ponudila decenija na izmaku, uredništvo poznatog američkog veb sajta Popeater.com je na vrh svoje liste stavilo Timberlakeov album iz 2006. godine, koji je do sada prodat u preko devet miliona primeraka širom sveta.

Justin je u ovom izboru nadvisio sve konkurente, među kojima su se našle i zvezde poput Kanyea Westa, Gorillaz, Kelly Clarkson, Scissor Sisters, Gwen Stefani, Beyonce, Outkast, Green Day i Amy Winehouse.

U kategoriji za najbolju pop pesmu decenije, Outkastov singl zaraznog refrena iz 2003. godine pokazao se uspešnijim od hitova kakvi su “Toxic” od Britney Spears, “Since You’ve Been Gone” od Kelly Clarkson, Usherova “Yeah”, “Can’t Get You Out of My Head” od Kylie Minogue , Rihannina “Umbrella”, Franz Ferdinandova “Take Me Out”, “Hollaback Girl” od Gwen Stefani, Timberlakova “Cry Me a River” i Gnarls Barkleyeva pesma “Crazy”.

OSTAVI KOMENTAR