Start Stars Hot News! Justin Timberlake i Adam Lambert brane Miley Cyrus: Ostavite je na miru!

Justin Timberlake i Adam Lambert brane Miley Cyrus: Ostavite je na miru!

SHARE

adam lambert

I dalje je u stranim medijima Miley Cyrus i njen kontroverzni nastup na MTV VMA glavna tema, a mnoge zvezde dale su svoje mišljenje o načinu na koji je pevačica izvela svoj hit “We Can’t Stop”, i u duetu sa Robinom Thickeom otpevala “Blurred Lines”.

justin

I dok je većina neprijatno iznenađena onim što je Miley prikazala na sceni, ima i onih koji su joj uputili podršku. Justin Timberlake, čiji nastup od te večeri svi hvale, rekao je da je iznenađen zbog pompe koju je taj nastup izazvao, i dodao da niko nema pravo da kritikuje pevačicu. “To je dodala VMA, šta ste očekivali? Dopada mi se Miley, veoma. Ona je mlada i svima stavlja do znanja da odrasta. To je VMA. Nije to uradila na dodeli Grammyja. Ostavite je na miru”, rekao je Justin u jednom radijskom intervjuu, i podsetio da su slične skandale na prethodnim ceremonijama svojim nastupima izazvale i Madonna i Britney Spears.
U odbranu pevačice stao je i Adam Lambert, koji je putem Twittera objavio: “Nastup nije bio uživanje, ali čemu tolika frka. Ipak je uradila nešto dobro – mi svi pričamo o tome”, poručio je pevač.

miley

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR