Start Stars Hot News! Justin Timberlake flertuje sa Milom Kunis?

Justin Timberlake flertuje sa Milom Kunis?

SHARE

Prema pisanju američkih medija, Justin Timberlake, koji je nedavno prekinuo vezu s glumicom Jessicom Biel, tokom vikenda viđen je kako flertuje s novom lepoticom. Reč je o glumici Mili Kunis koja se proslavila ulogom u seriji “Vesele 70-te” i trijumfovala u novom filmu “Crni labud”.

Naime, Justin i Mila susreli su se na snimanju novog filma “Friends With Benefits” ili “Prijatelji s povlasticama”, a izvor blizak pevaču izjavio je kako je Justin veoma zainteresovan za Milu. “Flertuju, ali zasad se još ništa nije dogodilo”, izjavio je izvor. Čak su snimili scenu seksa, a nakon toga Justin je navodno izjavio: “Mislim da bih mogao reći u ime svih muškaraca na svetu da je ovo bio lakši deo posla”.

Navodno je očaranost obostrana jer je Mila pevača opisala rečima: “Jednako je šarmantan koliko i profesionalan, jednako je sladak koliko i neverovatan i nema toga šta on ne može da učini”.

Justin je pre nekoliko dana prekinuo gotovo pet godina dugu vezu s Jessicom Biel, a sve je navodno kulminiralo jer su se počeli da se razilaze u stavovima i životnim ciljevima.

Već se šuškalo kako je Justin bio neveran Jessici i da ju je varao s nekoliko žena uključujući Milu, ali i Oliviju Munn. “Nema dokaza za njegovo neverstvo. Kad ste u vezi morate odabrati hoćete li verovati toj osobi ili raskinuti”, izjavila je tada Jessicina prijateljica.

OSTAVI KOMENTAR