291
Justin Timberlake: Prvo turneja, pa onda beba

Justin Timberlake: Prvo turneja, pa onda beba

291
SHARE

Jessica Biel planirala je da sa svojim suprugom Justinom Timberlakeom što pre počne da radi na proširenju porodice, ali ju je pevač ubedio da malo odlože ove planove, dok on ne završi sa koncertima u okviru svoje povratničke turneje.

Justin, koji je objavio novi singl “Suit & Tie” prošlog meseca, priprema se za izdavanje svog novog albuma “The 20/20 Experience”, koje je zakazano za mart, a nakon čega će tokom najvećeg dela ostatka godine održati koncerte širom sveta. Prema pisanju portala RadarOnline, on je iz tih razloga nagovorio Jessicu da malo sačeka sa proširenjem porodice. “Svi njeni planovi za bebu trenutno su odloženi jer Justin sada želi da se posveti poslu. Njih dvoje su imali dug i težak razgovor na tu temu, koji se završio tako što je Justin ubedio Jessicu da bi trebalo malo da sačekaju jer će ove godine promovisati novi album širom sveta”, rekao je anonimni izvor i dodao: “Justin želi da bude stalno uz svoje dete, a to neće biti moguće zbog brojnih obaveza koje sada ima, a i Jessica se slaže sa tim, pa su se dogovorili da sada nije pravi trenutak za bebu.”

Izvor: Life Content

8 KOMENTARA

  1. Justine ljubavi moja,zelim ti sve najbolje! :3 *_*
    Nadam se da ces nakon turneje imati bebu i da cete ti i Jessica biti sretni! :P
    Legendo zivota moga!^————–^ :D

  2. Jessica mi je ruzna ali ako je on voli ok sam s tim, mnogo bih zelela da dobije bebu, malo da se skrasi xDD, inace Justine sad li se seti da imas predobre pevacke sposobnosti. ♥ ♥ ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.