168
Justin se hvali poljupcima sa Rihannom i Cheryl Cole

Justin se hvali poljupcima sa Rihannom i Cheryl Cole

168
SHARE

Ako je ostao razočaran nakon dodele Grammy nagrada, Justinu Bieberu Brit Awards 2011 ostaće u lepom sećanju.

Naime, 16-togodišnji pevač nedavno je pohodio ovu ceremoniju održanu u Los Anđelesu gde je pokupio nagradu za najboljeg novog izvođača ali je i uspeo da poljubi dve slavne pevačice.

Povodom toga, on je na svom Twitteru napisao: “Fanovi iz Ujedinjenog Kraljevstva i ostatka sveta…HVALA VAM!!! Unervozio sam se i sve sam zaboravio.  LOL. Ipak, uspeo sam da poljubim Rihannu i Cheryl Cole kada sam krenuo da primim nagradu.”

12 KOMENTARA

  1. DERPE samo se pederi hvale kad se ljube sa devojkama jer ne mogu na drugaciji nacin da se predstave, taj moze samo da sanja devojke kao sto su Rihanna i Cheryl ni jedna ga nece samo zato sto je popularan, a znate kako se kaze kako doso tako i otiso evo od kad je Eclips imao premijeru ne nalazim ni jednu vest vezanu za glumce na portalu, a zate zasto? To je sve marketing izreklamirano a tako ce da zavrsi i ovaj derpe za koju godinu samo polako

  2. Slazem se sa Luka ima u mojoj skoli jedno dete sto se stalno pozdravlja tako sa devojkama i ne sumnjam da je peder sada za Justin ne znam necu da gresim dusu ali mozda je gay nista se ne zna.

  3. zashto da se ne hwali to su samo  obichni poljupci od rihane i cheryl to je isto kao da ga je poljubila obichna dewojka nisu one neznam shta…jus samo nastawi da oswajash nagrade srecno….pozz :)

  4. ne znam zasto se bunite.. i tebe @Luka kad bi te poljubila Cheryl Cole ne bih se hvalio posvuda?????????!!!!!!!! Svakako da su i one obicne cure ali ipak imaju neko dostojanstveno RENOME !!! Ipak imaju ime koje ih pretstavlja
    Mene recimo kad bi me poljubio Enrique Iglesias s godinama i posvuda bi se hvalila da me on poljubio :D LOL znam da zvuci smesno ali ipak to je svakome san da vidi neka poznata faca ili da ga poljubi ta poznata faca….ipak zamislite LOL sanjala sam da sam hodala s Enriqueom… al sve je to imaginacija i fantazija naseg mozga :D LOL :D:D:D:D:D:D :P

  5. Swe sto imam da kazem je , AND ALL THE H8ERS LOOK SO SMALL FROM UP HERE . . . msm da bi wam jb to porucio, zawidnici. . . . a jeli luka kako je to on gay a napisao si da šanja o takwim DEWOJKAMA. . . .hmm. . .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.