190
Justin odgovorio bubnjaru Black Keys-a: Zaslužio si batine

Justin odgovorio bubnjaru Black Keys-a: Zaslužio si batine

190
SHARE

Justin Bieber nije ostao dužan bubnjaru benda The Black Keys Patricku Carney, koji je juče prokomentarisao to što kanadski pevač nije dobio ni jednu nominaciju za nagradu Grammy.

Justin je juče napisao na svom profilu na Twitteru: “Bubnjara Black Keys-a treba pretući haha”, reagujući na jučerašnju Patrickovu izjavu da Justin nije zaslužio nominaciju jer je bogat: “On je bogat, zar ne? Grammy nagrade su za muziku, ne za pare. On mnogo zarađuje, treba da je zadovoljan time.” Podsećamo, Justinovo ime ove godine nije se našlo među nominovanima za prestižnu muzičku nagradu Grammy, uprkos tome što su njegovi albumi na vrhu top lista, zbog čega je pevač odbio da se pojavi na svečanoj dodeli nagrada.

Izvor: Life Content

27 KOMENTARA

 1. Da Justin nema talenat nebi se nalazio gdje se trenutno nalazi, najpoznatija zvjezda na cijeloj planeti. Kakve veze pare imaju sa tim dogadjajem? I njemu se sve vrti oko para, a Justin ih barem daje u dobrotvorne svrhe. I prvi put cujem za ovu grupu. A ti @@Ja@SaM@Ja MICA SPICA ne gubi se ovdje i ne vrjedjaj!!! 
  A ti @DirectionerGurl ako mislis da je njegova muzika za djecu za sta je onda od 1D? Muzika im je gotovo ista o ljubavi. tako da :*

  • Volim Justnai,branim ga,obožavam,poštujem,ali isto koliko i 1D.Nemojte se vređati,brate glupo je.Directioner sam i Believer,i ne volim kada se svađate.Šta imate uopšte od toga?Ništa,još goru situaciju,nema smisla. Želela bih da smo svi mi a Big Family <333
   Hvala što ste pročitali komentar,a sad hejtajte koliko god želite.
   A ti bubnjaru kako već pederčino,preporučujem ti da se goniš u pizdu materinu.E tako :''3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.