1355
Justin i Selena: Raskid zbog svađa i prepirki?

Justin i Selena: Raskid zbog svađa i prepirki?

1355
SHARE

Izgleda da glasine o najslavnijem mladom paru nikad neće prestati, pa američki tabloidi sad pišu da njihova veza nije onakva kakvom se čini, kao i da je Sel sa Jusom samo zato što je on slavan!

null

Šokantne informacije objavio je poznati RadarOnline, kojem je saopšteno kako je Selena zainteresovana za Justina samo zbog toga što zna kako će joj to pomoći u karijeri. “Romansa Selene i Justina nije kao iz bajke, u šta bi voleli da njihovi fanovi veruju”, prenosi njihov navodni prijatelj. Iako su zajedno već godinu i po dana, isti izvor tvrdi da se njih dvoje često svađaju. “Oboje mogu da budu jako ljubomorni. Selena pravi dramu zbog njegovih bivših, iako joj one nisu ni do kolena! Prepiru se oko gluposti i to ubija njihovu vezu.”

null

Po istim pričama, Selenin tim je tera da ostane sa Biebsom, iako sve ne funkcioniše dobro. “Justinovo srce je uz Selenu jer je ona njegova prva ljubav, ali Selena vrlo svesno ostaje u vezi jer zna da je to dobro za njen imidž. Veza sa Justinom je dobra za Selenin brend – zajedno su brend. Ako bi se iz nekog razlog desilo da Justinova popularnost opadne, Selena bi ga odmah napustila”.

Da li verujete da u ovoj i sličnoj priči ima istine ili je veza Jusa i Selene zaista iskrena?

105 KOMENTARA

  1. Nema sanse da ce da raskinu. Kakve gluposti da ga Selena hoce zbog popularnosti?! Selenu Gomez mrze 4/5 devojka zato sto je u vezi sa Justin Bieberom. Tako da, ovo su gluposti.

  2. sanjajte, ljubomorne duše! prelijepi su zajedno, sve bih dala za ljubav kao njihovu..kad god imaju vremena, lete preko svijeta da zajedno provedu tih makar 3 sata vremena, svaka im čast, a ljubomorne duše i hejteri će uvijek pričati, nažalost -.-

  3. Nisam cula vecu glupost. Ne znam ko uopste pise ovakav TRAC. Selena je sa Justinom samo zbog popularnosti? A hoce mi neko reci to sto je pola Justinovih fanova hejtuju,zato sto je njegova devojka? Ma ,pogresila sam sigurno joj to odgovara ipak joj idde u koris da je hejtuju.Strasno.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.