589
Justin i Selena prekidaju vezu?

Justin i Selena prekidaju vezu?

589
SHARE

Selena Gomez  navodno razmišlja o prekidu veze s Justinom Bieberom. Poznati mladi par prema pisanju američkih medija prolazi kroz krizu najviše zbog Seleninog nezadovoljstva.

Pevačica misli da je Justin previše detinjast i to joj sve više smeta.  “Ionako su prečesto razdvojeni. A kad se vide, Justin samo želi da gleda filmove i igra video igre. Nju to jako frustrira, ona je postala prava mlada žena i ima drugačije prioritete. Tako da vreme koje provode zajedno sve više pokazuje kako nešto nije u redu. Selena bi volela da više izlazi, a Justinu se to ne da”, ispričao je navodni blizak prijatelj mladog para.

Ipak, Justin je i dalje zaljubljen u svoju devojku. Nedavno su ga novinari pitali da li je zaista tako, a on je odgovorio: “Pa ne bih bio u vezi s nekim u koga nisam zaljubljen”.

74 KOMENTARA

  1. I treba da raskinu,nije Selena za Justina,on je savrsen,a ona je obicna seljanka . P.S.A i oni koji vole Selenu moraju da priznaju da ce biti jadna i jako glupa ako ostavi Justina,jer mnogo devojaka sanja i zali da bude blizu njega!

  2. stvarno bi i trebalo da raskinu! nisu oni jedno za drugo…ocigledno je da je Justin Selenu ucinio popularnijom, a sada se ona ponasa kao neka princeza…ako joj to toliko smeta zasto je onda sa njim toliko dugo?! -.-” nadam se da ce raskinuti sto pre…iako bi to izazvalo ogroman rat izmedju Justinovih i Seleninih fanova, barem bi mnogi odahnuli od naslova kao “Justin i Selena izasli u setnju zajedno”

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.