248
Justin Bieber:”Kanye West se boji telefona, ali je ipak super”

Justin Bieber:”Kanye West se boji telefona, ali je ipak super”

248
SHARE

Pevač Justin Bieber nedavno je s Kanyeom Westom snimio pesmu “Runaway Love”.

Iako je Justinu Kanye pomalo neobičan, veoma mu se sviđa pa kaže kako je s njim bilo zadovoljstvo sarađivati. Ono što je Justinu kod pevača bilo neobično je to što nikad ne telefonira već samo piše e-mailove.

“Smešno je. On ne koristi svoj telefon, samo šalje e-mailove. To je tako šašavo. Ja sam se čudio kako može da ne koristi telefon”, izjavio je mladi Justin kroz smeh. Dodao je kako je Kanye veoma draga i prijatna osoba, a njih dvojice će najverovatnije raditi na još nekoliko pesama koje će izaći na remiks albumu. “Justin radi na novoj muzici, a Kanye želi da producira dosta stvari za novi album”, potvrdio je Scooter Braun, Justinov menadžer.

13 KOMENTARA

  1. E ovaj je slican Lady Gagi,i ona se boji mobilnog telefona…prica na spikerfon,a drzi ga podalje od sebe…tako sam barem procitala pre na ovom sajtu…a sto se tice pesme ODLICNA JE! ♥!♥!♥♥

  2. Ljudi za GaGine fanove nova pesma Bron this way: http://www.ladygaga.com/bornthisway/index.htm   poozzz ♥♥♥

  3. Pre malo sam procitala na jednom sajtu da su birali slavne osobe sa kojima bi najmanje zeleli da izadjete na Sv Valentin i Justin je bio na treto mesto tako da to vam je dokaz da Justin nije nikakav fraer.

  4. zna li neko da mi kaze zasto se justin bieber osisao na celavo……..sad sam gledala na tv uzasno izgleda………BRAVOO molim te reci nesto o tome!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.