233
Justin Bieber zna da njegova muzika dosađuje ljudima

Justin Bieber zna da njegova muzika dosađuje ljudima

233
SHARE

null

Pevač kaže da je muzika danas svima dostupna preko interneta, pa da zbog toga slušaocima njegove pesme umeju brzo da dosade.

Biebs kaže da je konstantno pod pritiskom jer mora stalno da menja svoj zvuk, bojeći se kako će dosaditi fanovima. Govoreći za časopis Style, on je objasnio: “Ljudima postaje dosadno. Sve je toliko dostupno i onda im je muka od tih stvari. Nova pesma brzo postaje stara, jer fanovi imaju internet i gledaju spotove toliko puta za redom. Morate biti kreativni i brzi. Da sam uradio istu muziku kao na prošlom albumu, smorio bih ih. Već su to čuli, jednostavno moram da im pružim više.”

FOTO: FAME

16 KOMENTARA

  • Zasto si ljubomoran/na? 
   Ja nisam Belieber,ali opet ga postujem,svoje glupave komentare zadrzi za sebe,ni ti ne volis kada neko vredja Selenu,zato SHUT UP! :ppp FUCK OFF!!!

 1. A meni njegove pjesme ne mogu dosaditi nikada, od One Time do posljedne s Believe :) btw 31 miliona Beliebera na tw. :D <33

 2. Ako je pesma posebna i ne samo dobra,već FANTASTIČNA,nikada ne može dosaditi.Ja neke pesme iz 2009 slušam i dan danas po 300 puta dnevno,a njegova muzika dosadi za dva minuta.

 3. Meni Justinove pjesme nemogu nikada dosaditi <3 <3,a onome kojim aih dosadi nemoraju vrijedati njega i jednostavno nemoraju slusati njego pjesme! :))

 4. Njegove stare pesme ne slušam, ali ove nove mnogo gotivim! On se mnogo promenio i počela sam da ga gotivim. :) Originalan je i dobro se oblači :3 Ako ovako nastavi, zavoleću ga :D Obožavam ”Turn To You”- valjda se tako zove… <3 
  Izvinite ako šaljem dva slična komentara, internet me zeza nešto, paa..

 5. pa naravno da mora da menja pesme jer posle nekog  vremena smore te a brt i posao mu je smorio bi se i sam kad bi prestao da smislja nove pesme i uopste nove zanimljive aktivnosti. toliko je bogat da mu je sve dostupno pa mu nista vise nije interesantno pa tako na primer muzikom pokusava da nade zabavu.
  ima tek 18 a toliko toga je vec doziveo….

 6. Pa na neki nacin je u pravu,motas pesmu 10000x i onda krene da smara i nadjes drugu pesmu. Ali iskreno opet se vratis na tu straru pesmu! Kada se nesto napravi to se slusa godinama ako je dobro i ne moze da te smori odmah posle nedelju dana. Npr. BOYFRIEND je pesma od marta 2012. ja je i dalje slusam u aprilu 2013. :) Tako za never say never i mnoge druge pesme. U svakom slucaju lepo je rekao,konta sve. JA SAM BELIEBER I UVEK CU SLUSATI SVE NJEGOVE PESME OD PRVE DO ZADNJE NECE MI NIMALO DOSADITI ;) ^^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.