716
Justin Bieber zna da još uvek nije pravi muškarac: “Biće užasno kad...

Justin Bieber zna da još uvek nije pravi muškarac: “Biće užasno kad počnem da se brijem”

716
SHARE

Justin je nedavno izjavio kako oseća da je odrastao, ali sad ipak priznaje da to baš i nije potpuna istina.

null

Iako mnogim momcima brada počinje da raste još u osnovnoj školi, Justin je još uvek nema i kaže da je vrlo srećan zbog toga. “Mrzim brijanje”, rekao je Biebs za Vibe magazin. “Biće užasno kad budem morao svaki dan da se brijem”. Jus kaže i kako bi voleo da što duže izgleda mlado. “Moja mama izgleda prilično mlado a i moj tata, pa se nadam da ću i ja biti takav”, dodao je.

null

Iako iza sebe ima milione Beliebera JB kaže da se ne oseća tako slavnim. “Šta u stvari znači ‘biti slavan’? Uopšteno, slava može da vas uništi, zato nikad i ne smete misliti da ste slavni. Kad ljudi počnu da se ponašaju kao da su slavni, onda krenu da gube kontrolu.” Mudre reči Jus!

22 KOMENTARA

  1. Verovatno ima smanjen broj hormona koji sporo pocinju da deluju!Iskreno nemam pojma sta ima,ali nekada to moze i biti ozbiljno jer uzrok mozda je neki drugi.Ipak on ima 18 godina a nema dlake ni nista.Boze!

  2. blago njemu ja bi volela da imam sto jb ima mislim da nemam dlake dok se ja mucim sa ti raznim preparatima ovo je odlicna ideo ali ……….

  3. vi ste prsli ima on brkove iznad usana ako ste primetili jednom kad je izjavio da ce da pusta a ima i nekoliko slika(mrzi me da trazim sad) kad ih je imao ako je msilio na brijanje mislio je vrv bukvalno i ono na obrazima i zulufima a ne samo ”brkcice iznad usana”

  4. HAHHAHAHA tjesite see, lik je priznao da nema bradu – i nema je.
    ne mozete poreci ono sto je rekao.
    e moja Sel, na sta si ti spala. :r

  5. nije još odrastao to je istina…a istina je to da je i njegova mama jako mlada…a za njegovog tatu ne znam jer sam zaboravila kako izgleda…ali ako on kaže da mu je tata mlad onda je to istina…ali muškarci se stvarno moraju puno brijati…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.