572
Justin Bieber: “Želim da budem pravi glumac”

Justin Bieber: “Želim da budem pravi glumac”

572
SHARE

Justin Bieber želi više da se posveti glumi. Mlađana pevačka zvezda uživa pred kamerama i svoju karijeru planira više da usmeri u tom pravcu.

“Bio bih presrećan da napravim neki pomak na tom području, voleo bih još uloga”, rekao je Bieber, koji je gostovao na snimanju kriminalističke serije CSI.

Bieber je nedavno radio na dokumentarcu o samom sebi “Justin Bieber: Never Say Never”, ali 17-godišnjak kaže kako tom prilikom nije morao ništa da glumi. “Za to nije postojao scenario”, kaže Justin.

Mladi pevač objasnio je i kako uopšte nema svoju sobu jer stalno negde putuje. “Zato sam loš u spremanju. Kada dođem kod bake, ona me uvek sili da pospremim iza sebe, nisam navikao na to”, žali se Bieber.

64 KOMENTARA

 1. al ste vi klinke prsle,za koju godinu smejacete se ovome sto pisete.Malac je folirant zesci ali ga izvlaci prilicno dobar glas i to sto je san svake klinkice bez mozga

 2. mi pravi Belieberi uvek cemo ga podrzavati u svemu sto radi……….mislim da ce se JB super snaci u bilo kom filmu……..WHEN YOU SMILE I SMILE………….I SMILE I SMILE………………I SMILE…………….I LOVE YOU JB SO MUCH

 3. Natasha naravno da se pise zajedno….

  I ako vec zelis da kazes Jel onda pisi ovako Jel’
  I nemoj siriti neobrazovanje….

 4. Ti me ocigledno nisi razumela….
  Ja sam rekla da ona pise pogresno,jer je napisala NAJ PAMETNIJA,a to se ne pise tako nego NAJPAMETNIJA (zajedno)

 5. “Jel” je inace – Je l’ – ako hocete pravilno . A najpametnija- je zajedno.
  A decku zgrce takve pare koje ne mozete ni da zamislite…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.