Start Stars Hot News! Justin Bieber želi da kupi ranč Michaela Jacksona?

Justin Bieber želi da kupi ranč Michaela Jacksona?

SHARE

justin bieber 1

Justin Bieber imao je dosta problema u poslednje vreme, tako da bi mu verovatno prijalo da se malo povuče i osami, a ako je verovati pisanjima medija, on to i planira.

Naime, The Sunday People piše da Justin, koji je inače veliki obožavalac Michaela Jacksona, zatražio prošle nedelje od svog tima da pogledaju veliki ranč koji se nalazi u Kaliforniji, i koji je oko dva sata vožnje udaljen od Los Anđelesa. Pevačev menadžment misli da je dobra ideja da se Justin udalji na neko vreme i na neko tiho mesto, pa su pored ranča koji je Jackson nazvao Neverland, pogledali još tri imanja. Naravno, Justinu se najviše sviđa Neverland, koji ne samo da bi mu dao preko potreban mir i tišinu, već i priliku da živi u kući svog idola.
“Justin je imao dosta nevolja u poslednje vreme tako da je za njega najbolje da ode iz centra Los Anđelesa i da živi mirniji život. Njegov tim se plaši za njega i žele da se smiri i da bude srećan. Našli su idealno rešenje, a to je da se Biebs preseli na ranč, daleko od grada, gde ga neće konstantno progoniti. Neverland je na prodaju, a Justin bi voleo da živi tamo. Michael Jackson je njegov idol”, ispričao je izvor. Jedini problem je, kako otkriva, to što je ranč u lošem stanju i trebalo bi dosta vremena da se renovira.

neverland

S obzirom da je bogatstvo 19-godišnje pop zvezde procenjeno na 100 miliona funti, verovatno bi lako mogao svoju vilu u Kalabasasu mogao da zameni za ranč, koji je kralj popa izgubio 2008. godine. Tada je ranč prodat investicionoj kompaniji, ali Jacksonovo troje dece i njegova majka Katherine i dalje poseduju deo. Ranč je ujedno i zabavni park, ima zoološki vrt, pozorište i nekoliko bazena, pa čak i svoju vatrogasnu stanicu, tako da bi Justin, ukoliko bi odlučio da ga kupi, mogao potpuno da uživa. Ipak, imaće jaku konkurenciju, pošto se ranije pisalo da i Lady Gaga želi da kupi Neverland.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR