514
Justin Bieber zbog fanova izbačen iz hotela u Argentini?

Justin Bieber zbog fanova izbačen iz hotela u Argentini?

514
SHARE

Justin Bieber Performing Live In Beijing

Justin Bieber navodno je ostao bez krova nad glavom u Argentini zbog svojih nasilnih fanova koji su napravili štetu na hotelu u kojem je odseo, te je zbog toga izbačen.

Pop zvezda ove nedelje započeo turneju po Južnoj Americi, koju je obeležilo nekoliko incidenata, a poslednji u nizu desio se sinoć pred njegov nastup u Buenos Airesu. Lokalni mediji preneli su izjavu izvora bliskih pevaču koji kažu da je osoblju hotela više nije moglo da trpi fanove koji su uništavali njihovu imovinu cele nedelje dok su kampovali ispred, te da se to nije dopalo ni vlasnicima okolnih zgrada. Upravnici hotela namerno mu neće dozvoliti da rezerviše sobu jer se plaše hiljada “ludih” fanova. Sad Justinom tim pikušava da pronađe mesto gde pevač i njegova 25-člana ekipa može da odsedne.

Autor: Life Content
Foto: FAME

11 KOMENTARA

  1. Pa dobro naci ce vec neki drugi hotel,sigurno na ulici nece spavati.Nase Beliberke bi verovatno demolirale hotel samo da bi ga upoznale jer se toliko trude da ga dovedu.Inace slika je ekstra,mislim gace Calvin Klein.

  2. i nase bi ovako koliko ga vole.inace belieberi imate neki casopis samo u jusu reklamiraju ga na mtv-u zove se valjda 100% fan magazin(ili 100 %.

  3. @Directioner znam,nego ce mozda zanimati nekog beliebera,videla sam na mtv-u reklamiraju.vrv svakog mesdca drugi izvodjac.

  4. link to facebook.com Molim sve Beliebere da lajkuju ovu stranicu <3 Vama to ne znaci nista mozda,ali meni i mojim drugaricama mnogo znaci <3.Ulozicemo dosta truda u njoj..Moramo da pokusamo da podsetimo Justina za Srbiju i da dodje 2014 u Beograd i da odrzi jedan koncert.Belieberima iz Srbije je to sigurno najveci san kao i meni :) Molim vas lajkujte.Svaki vas lajk nam mnogo znaci <3 Hvala vam unapred <3 :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.